Random header image... Refresh for more!

Brug dig selv i din markedsføring

Du er lige startet - arbejder hjemmefra - er ikke sådan “rigtig” iværksætter, da du stadig har dit dag job. Men du skal jo starte et og andet sted. Din virksomhed skal hedde noget - gerne noget smart - og noget der ikke lugter af, at du “bare” er dig og arbejder hjemmefra….

En klassiker

Det første du skal ud i er, at finde ud af om domænet til din virksomhed er ledig. For er den ikke det, så kan du godt glemme alt om at din virksomhed skal hedde det. Og det er der mange der oplever som hamrende frustrerende… og ofte ender det ud med, at din virksomhed kommer til at hedde et og andet fjollet, da det du allerhelst ville have er optaget. Det holder ikke.

Du sælger dig selv

Prøv at tænke ud af boksen og ned på jorden. Ofte handler det du laver om dig. Det handler om det du kan, om dit netværk og din evne til at køre forretning. Dit personlige brand kan som iværksætter være det bedste sted at tage fat. Langt de fleste har et personligt fagligt brand fra den fortid man har haft indenfor faget eller det område man kaster sig ud i som iværksætter. Og det er den jeg gerne vi have skudt i stilling… for det kan i den grad sparke til din forretning.

Dit personlige brand

Det kan være en svær en at hoppe ud i. Det er ikke sådan bare at stikke næsen ud… det kan meget nemt virke selvpromoverende… og det er jo også i bund og grund det at det er. Men det er altså sund fornuft - hvis du altså er til det.

Det er jo dig og dit navn dit netværk kender… og husker. Det er dig kunderne møder og lærer at kende. Det er dit navn de husker fra da I mødtes og snakkede…. Brug det for pokker.. hvis det giver mening.

Brand

Et brand er noget der tager tid. Specielt når det er et virksomhedsbrand eller et produktbrand. Det gør det personlige brand også, men det er langt mere fleksibelt.

Du kan læse lidt mere om hvad det er jeg mener ved at tage et kik på et oplæg om Personlig Branding .

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment