Random header image... Refresh for more!

Økologisk babytøj

Jeg ved ikke hvad der sker når man får småfolk. Men der er ikke noget der er godt nok. Hvor jeg før har stået med et skævt smil, når jeg har set hvor mange penge venner har smidt efter deres børn, så er det en helt anden sag idag: Der er intet - intet - der er godt nok til mine drenge. Det skal bare være i orden. Så er prisen fuldstændig lige gyldig.

Økologisk babytøj

Vi har aldrig været i tvivl: vores drenge skal i økologisk babytøj. Men jeg skal lige hilse og sige, at det er nemmer sagt end gjort. Det er et gedemarked. Der er Svanemærket, Blomstmærket, øko-tex og jeg skal komme efter dig. Det er svær gennemskueligt - specielt når du ikke har al tid i hele verden.

Ind kommer Svanebutikken. Bag den fandt vi Jeanette. Hun ved selv hvad det vil sige at skulle storme rundt for at finde sunde og økologiske produkter til sit barn. Men hun har så taget konsekvensen: hun startede sin egen webshop der handler med økologisk babytøj og økologisk børnetøj. Og dog - for det er nemlig ikke alt der findes i en økologsit udgave… og hvad gør man så?

Jeanette har samlet alt det økologiske - og så det der kommer tættest på. Hun holder sig en blog, hvor hun skriver om økologi. Her finder du lidt af hvert. Og så har hun altså et fantastisk udvalg i økologisk udstyr til babyer.

Økologi og bæredygtighed

Der er sikkert også mange andre gode steder på Internettet når det handler om økologi. Men nu er vi havnet i armene på Jeanette Bachmann - og der kommer vi nok ikke fra, sådan lige med det samme. Eller hvad? Hvor handler du? Og handler du økologisk - eller mener du det er godt det samme?

Her er, hvor vi køber økologisk babytøj.

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment